طرز تهیه و دستور پخت سوپ قارچ و مرغ
سوپ قارچ و مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و لذیذ می باشد که بیشتر در رستوران ها و مجالس خاص سرو می شود. سوپ قارچ و هویچ شاید یکی از خوشمزه ترین، ساده ترین و با صرفه ترین سوپی باشد که شما بتوانید از آن در مجالس خود استفاده کنید. این سوپ به دلیل داشتن مواد مغذی هم چون شیر، قارچ و هویج برای روزهای سرد زمستانی بسیار مفید است. این سوپ آن قدری راحت است که شما می توانید در عرض یک ساعت آن را درست کنید

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و مرغ
( مواد لازم برای ۴ نفر )
قارچ | ۳۰۰ گرم |
بال مرغ و گردن مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیاز سرخ شده | ۱/۲ قاشق غذا خوری |
هویج | ۲ عدد |
نخود فرنگی | ۵۰ گرم |
فلفل دلمه ای خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد گندم | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | ۵۰ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
خامه | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر سیر | ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ
( زمان پخت ۴۰ دقیقه )
- قارچ ها را بشویید و بصورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ نمائید
- بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلاً شسته و خرد کرده اید و نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و کمی نمک و در صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا آبش به اندازه ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری شود
- سپس آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را بیافزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا آرد گلوله نشود، و مرتب بهم بزنید
- استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و ومخلفات آن به مخلوط آرداضافه نمائید. قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه نمائید. و مرتب سوپ را بهم بزنید در آخر پودر سیر را اضافه نموده و در صورتیکه غلظت سوپ مورد پسندتان بود جعفری را بیافزائید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیافزائید
نکات تهیه سوپ قارچ و مرغ
- اغلب افراد مایل به استفاده از کره در سوپ خود نیستند چون کره با سرد شدن بسته می شوند و حالت سفتی را در سوپ ایجاد می کند که برای اکثر افراد این حالت خوشایند نیست. بنابراین می توانید از کمی خامه استفاده کنید.
- به دلیل وجود هویج و شیر در این سوپ احتمالا مزه سوپ کمی متمایل به شیرین خواهد شد که شما می توانید بعد از سرو کردن براساس ذائقه خود کمی به آن آب لیمو اضافه کنید.
قارچ از مواد غذایی بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دار. از مهم ترین خواص قارچ می توان به کاهش کلسترول خون، تقویت حافظه و .. اشاره کرد.