طرز تهیه و دستور پخت برگر ماهی قزل آلا

 اضافه کردن ماهی و انواع غذای دریایی به رژیم روزانه، می‌تواند شما را بسیاری از بیماری‌های جسمی و حتی روانی نجات دهد. اگر انرژی کافی ندارید و اضطرابتان هر روز بیشتر می‌رود، جایی برای غذاهای سرشار از امگا۳ در برنامه غذایی‌تان باز کنید.

مواد لازم برای تهیه برگر ماهی قزل آلا

گوشت ماهی قزل آلا500 گرم 
پیاز 2 عدد
قارچ5 عدد
سفیده تخم مرغ1 عدد
جعفری خرد شده1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاریبه مقدار لازم
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری 
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه کامل برگر ماهی قزل آلا

گوشت ماهی قزل آلا را بهمراه قارچ ها چرخ کنید. سپس داخل کاسه ای بریزید و پیازهای رنده شده آب گرفته ، جعفری خرد شده ، سفیده تخم مرغ ، آبلیمو ، پودر سیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس مقداری آرد سوخاری بریزید و مجدد مخلوط کنید تا مایه برگر آماده شود ( فقط تا اندازه ای آرد سوخاری اضافه کنید که بتوانید به برگر شکل دهید چون استفاده زیاد از آرد سوخاری برگر را خشک میکند ).

برگرها را به تکه های مساوی تقسیم کنید و داخل نایلون بگذارید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس برگرها را بر روی توری کباب کنید یا داخل ماهیتابه ای که چرب کرده اید سرخ کنید. برگرهای ماهی را بهمراه نان و کاهو و سس تارتار سرو کنید.

► نکته ها : میتوانید از انواع دیگر ماهی ها نیز برای تهیه این برگر استفاده کنید. دلیل استفاده از ماهی قزل آلا کم تیغ بودن و طعم عالی آن است.

مطالب پیشنهادی :