دسر تیرامیسو + طرز تهیه ساده و نکات درست کردن

مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو

تیرامیسو یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و معروف کشور ایتالیا می باشد که با خامه و بیسکوییت تهیه می شود. این دسر خوشمزه که به عنوان یک دسر بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود و یکی از محبوب ترین دسرها در منوی رستوران ها و هتل های بزرگ جهان می باشد. دسر تیرامیسو با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو

خامه ( خامه معمولی )250 میلی لیتر
پودر قند ( یا شکر )2 قاشق غذاخوری ( کم شیرین )
4 قاشق غذاخوری ( شیرین )
پنیر ماسکارپونه400 گرم
عصاره وانیل1 قاشق چای خوری
قهوه4 قاشق غذاخوری
بیسکویت لیدی فینگربه اندازه کافی
مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو

درست کردن تیرامیسو به قدری صبر نیاز دارید چون حدود یک ساعت طول می کشد. اما، وقتی آن را مزه مزه می کنید خوش مزه است مهم نیست چقدر طول می کشد.

فیلم طرز تهیه کامل دسر تیرامیسو

ویدیو از اینستاگرام نواب ابراهیمی ( navab.ebrahimiii )

طرز تهیه کامل دسر تیرامیسو

  • خامه را با پودر قند ( یاشکر ) در یک قاب خوب مخلوط کنید و بزارید کنار .
  • پنیر ماسکارپونه داخل یک ظرف همراه قهوه دم شده و وانیل را باهم مخلوط کنید .
  • ظرف خامه را داخل ظرف پنیر ماسکارپونه ریخته و خوب باهم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • یک لایه از بیسکویت لیدی فینگر ( بیسکویت ها رو داخل قهوه غلت بدهید ) را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید.
  • بعد یک لایه پنیر ، خامه را روی بسکویت ها ریخته و سپس یک لایه دیگر از بسکویت را اضافه کنید . و بعد دوباره یک لایه پنیر و خامنه را اضافه کنید .
  • در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید حداقل 20 دقیقه در یخچال بماند.

نکات درست کردن تیرامیسو

برای طرز تهیه تیرامیسو می‌توانید از بیسکویت ساقه طلایی و یا بیسکویت لیدی فینگر نیز استفاده کنید.

لیدی فینگر ها را باید در قهوه ای که دم کردید بخیسانید. ولی نباید انقدری باشد که بیسکوییت ها قهوه رو کاملا به خودشان جذب کنند.

برای راحت برش خوردن دسر تیرامیسو با پتی‌بور باید توجه داشته باشید که بیسکویت‌ها را بیش از حد با قهوه خیس نکنید.

دسر تیرامیسو هر چقدر بیشتر درون یخچال بماند طعم و مزه بی‌نظیری پیدا می‌کند.

اگر می‌خواهید کل دسر یکجا سرو شود، بهتر است از ظرف شیشه‌ای استفاده کنید تا لایه‌ها و طبقات دسر به‌خوبی دیده شوند و دسر شکیل‌تر و زیباتر به نظر بیاید.

► این دسر بیسکوییت مخصوص به خود را دارد که به نام بیسکوییت لیدی فینگر معروف است؛ بیسکوییتی شکری با بافت اسفنجی، استفاده از بیسکوییت‌های طعمدار در این دسر اشتباه است. در صورت عدم دسترسی به این مدل بیسکوییت از کیک اسفنجی ساده هم می‌توان به جای لیدی فینگر استفاده کرد.

► تیرامیسو را برای مهمانی‌ها و مجالس می‌توانید به صورت تک‌نفره و داخل لیوان‌های شیشه‌ای یا ظرف‌های یکبار مصرف آماده کنید.

مطالب پیشنهادی :