دستور پخت پنکیک سیب زمینی پنیری

پنکیک سیب زمینی پنیری یکی خوشمزه ترین غذاهایی است که هم می توانید در وعده صبحانه و هم به عنوان پیش غذا از ان استفاده کنید.

پنکیک سیب زمینی پنیری

مواد لازم برای تهیه پنکیک سیب زمینی پنیری

سیب زمینی آبپز۳ عدد متوسط
پنیر خامه‌ای ( یا پنیر موزارلا )۲ تا ۳ ق غ 
تخم مرغ۱ تا ۲ عدد
پیازچه خرد شده۳ ق غ
نمک و فلفل و پودر سیربه مقدار لازم
آرد سوخاریبه مقدار لازم

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی پنیری

  • سیب زمینی آبپز رو تا داغ هست بکوبید تا له بشه و بعد کمی کنار بذارید تا از داغی بیفته.
  • وقتی از داغی افتاد، بهش پنیر خامه‌ای ( یا پنیر موزارلا ) ، تخم مرغ، پیازچه، نمک، فلفل و پودر سیر رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • به کمک قاشق یا اسکوپ زن بستنی، مقادیر مساوی از خمیر پنکیک رو بردارید.
  • گلوله خمیر سیب زمینی رو داخل آرد سوخاری بصورت دایره باز کنید.
  • دو طرف پنکیک رو در روغن سرخ کنید تا طلایی بشه.

⚠️ در صورتیکه مواد انسجام و چسبندگی لازم رو نداشت، می‌تونید تخم مرغ دوم رو هم اضافه کنید. اگه پنیرتون نمک داره، وقت اضافه کردن نمک دقت کنید.

مطالب پیشنهادی :