دستور پخت پنکیک سیب زمینی پنیری
پنکیک سیب زمینی پنیری یکی خوشمزه ترین غذاهایی است که هم می توانید در وعده صبحانه و هم به عنوان پیش غذا از ان استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک سیب زمینی پنیری
سیب زمینی آبپز | ۳ عدد متوسط |
پنیر خامهای ( یا پنیر موزارلا ) | ۲ تا ۳ ق غ |
تخم مرغ | ۱ تا ۲ عدد |
پیازچه خرد شده | ۳ ق غ |
نمک و فلفل و پودر سیر | به مقدار لازم |
آرد سوخاری | به مقدار لازم |
طرز تهیه پنکیک سیب زمینی پنیری
- سیب زمینی آبپز رو تا داغ هست بکوبید تا له بشه و بعد کمی کنار بذارید تا از داغی بیفته.
- وقتی از داغی افتاد، بهش پنیر خامهای ( یا پنیر موزارلا ) ، تخم مرغ، پیازچه، نمک، فلفل و پودر سیر رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- به کمک قاشق یا اسکوپ زن بستنی، مقادیر مساوی از خمیر پنکیک رو بردارید.
- گلوله خمیر سیب زمینی رو داخل آرد سوخاری بصورت دایره باز کنید.
- دو طرف پنکیک رو در روغن سرخ کنید تا طلایی بشه.
⚠️ در صورتیکه مواد انسجام و چسبندگی لازم رو نداشت، میتونید تخم مرغ دوم رو هم اضافه کنید. اگه پنیرتون نمک داره، وقت اضافه کردن نمک دقت کنید.
