طرز تهیه چای لاته
چای لاته از دیار هندوستان است. از ادویه هایی مثل زنجبیل و هل و میخک …. و شیر و چای درست می شود که طعم و بوی محسوس اش خستگی را از تن به در می کند.

مواد لازم برای تهیه چای لاته
شیر | 2 لیوان |
آب جوش | 1 لیوان |
چای | 2 قاشق غذاخوری |
هل | 1 عدد |
میخک | 2 عدد |
دارچین | ½ قاشق چای خوری ( یا 1 چوب دارچین ) |
زنجبیل | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چای خوری |
طرز تهیه چای لاته
- چای را با یک لیوان آب جوش یه مدت 2 الی 3 دقیقه دم کنید.
- در یک شیر جوش، 2 لیوان شیر بریزید و بجوشانید و چای را به آن اضافه کنید.
- دانه های هل را از پوست جدا کرده با دیگر ادویه جات به شیر اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه بجوشانید.
- چای را از یک صافی رد کنید و در فنجان مورد نظر سرو کنید.
استفاده از شیرین کننده زیاد در چای باعث می شود که طعم ادویه های شما مشخص نشود، پس از استفاده زیاد از شکر و بقیه شیرین کننده های خودداری کنید، برای اینکار استفاده از شکر گرانول، شکر قهوه ای و شربت افرا بسیار مناسب می باشد که حتی باعث برجسته شدن طعم ادویه شما می شود.
شواهد بسیاری در علم پزشکی ثابت کرده اند که مصرف چای لاته میتواند به بهبود عملکرد قلب کمک کند.
چای لاته به کنترل سطح قند خون کمک میکند، وجود زنجبیل و دارچین در کنار یکدیگر اثرات موثر و مفیدی در کاهش سطح قند خون دارند.