طرز تهیه هات چاکلت خانگی

هات چاکلت یکی از نوشیدنیهای گرم و خوشمزه است که بهراحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. این دسر دارای طعم قوی شکلات با حالتی خامهای است که خوردن آن در فصول سرد سال بسیار لذت بخش است.
مواد لازم برای ۴ فنجان
شکلات تلخ ریز خرد شده: ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: ۲ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب: ۴ فنجان
عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
خامه زده شده یا پودر کاکائو برای تزیین روی هات چاکلت
1

2

3

4

5

هات چاکلت یا شکلات داغ و کاکائو داغ هر دو از نوشیدنیهایی هستند که با شیر و پودر کاکائویی درست میشوند. اما تفاوت میان این دو در چیست؟ در حقیقت هات چاکلت یا شکلات داغ باید با شیر و شکلات و مقدار کمی پودر کاکائو درست شود و این در حالی است که کاکائو داغ باید فقط با پودر کاکائو و شیر تهیه شود. هات چاکلت یا شکلات داغ معمولا به خاطر وجود شکلات یک نوشیدنی غلیظتر و پر ملاتتر است و بافت منسجمتری دارد. در برخی رسپیها برای غلیظتر شدن هات چاکلت کمی خامه سنگین هم به آن اضافه میکنند و از شیر پرچرب برای درست کردن آن استفاده میکنند. اگر طعم شیر را دوست ندارید از شیر نارگیل برای تهیه هات چاکلت یا شکلات داغ استفاده کنید و از طعم بینظیر آن شگفتزده شوید. برای اینکه هات چاکلت شما زیادی طعم نارگیل به خودش نگیرد بهترین کار این است که از شیر پرچرب و شیر نارگیل به صورت نصف-نصف استفاده کنید. شیر بادام هم یک ایده عالی برای طرز تهیه هات چاکلت است. حتی میتوانید از شیر نارگیل و شیر بادام به صورت نصف – نصف استفاده کنید. کاکائو داغ یک نوشیدنی شیرینتر، ملایمتر و برای برخی افراد مطبوعتر است و شاید دلیل آن هم تلخی کمتر این نوشیدنی به خاطر نداشتن شکلات تلخ است.
بهترین نوع شکلات برای درست کردن هات چاکلت یا شکلات داغ شکلات تختهای تلخ ۶۰ درصد یا بالاتر با کیفیتی خوب و مطبوع است. به همین خاطر خواص هات چاکلت با شکلات تلخ برای سلامتی بدن به خصوص در روزهای سرد زمستان و هجوم ویروسهای سرماخوردگی و آنفولانزا بینظیر است.